Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε (ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ)

   Η “Ελαιοπαραγωγική Χανίων Α.Ε. (υπό εκκαθάριση)” με αριθμό ΓΕΜΗ 74252858000, αριθμό ΜΑΕ: 28901/73/Β/93/08 και ΑΦΜ 094313028 γνωστοποιεί στους κ.κ. μετόχους της ότι κατά την  Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας που έγινε στις 23.02.2024:
Εγκρίθηκε ο ισολογισμός πέρατος της εκκαθάρισης της εταιρείας, σύμφωνα με την από  13.02.2024, ημερομηνία πέρατος της εκκαθάρισης, έκθεση των εκκαθαριστών της εταιρείας.
Αποφασίστηκε η επιστροφή στους κ.κ. μετόχους του εναπομείναντος κεφαλαίου της εταιρείας  ύψους 129.750,50 ευρώ κατ' αναλογία των μετοχών τις οποίες καθένας κατέχει, προς 1,1 ευρώ ανά μετοχή (σύνολο μετοχών εταιρείας 117.955 προς 1,1 ευρώ ανα μετοχή ίσον με επιστρεφόμενο κεφάλαιο 129.750,50 Ευρώ) και εξουσιοδοτήθηκαν οι εκκαθαριστές της εταιρείας να προχωρήσουν στις αντίστοιχες πληρωμές των μετόχων.
      Σύμφωνα με τα παραπάνω καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να γνωστοποιήσουν στην γραμματεία της εκκαθάρισης (αρμόδια η κ. Σταυρούλα Τραχανατζή τηλ. 2821042174, e-mail: adamis@aretakis.gr και fkalgeo@otenet.gr) το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους και την Τράπεζα στην οποία επιθυμούν να κατατεθούν τα χρήματα της επιστροφής κεφαλαίου τα οποία δικαιούνται. Γνωστοποιείται ότι εφόσον δίδονται λογαριασμοί της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων οι κκ μέτοχοι δεν θα χρεώνονται έξοδα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις οι κκ μέτοχοι θα χρεώνονται όλα τα τραπεζικά έξοδα . 
    Οι εκκαθαριστές παραμένουν στην διάθεση των κ.κ. μετόχων για κάθε πληροφορία σχετικά με την εκκαθάριση.
ΟΙ  ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ
Κουριδάκης Νικόλαος 
Καλαϊτζάκης Γεώργιος 
Αρετάκης Αδαμάντιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: