Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Φ/Β απο το γηπεδο σκουπιδότοπο του Πλατάνου άνοιξε την κουβέντα στο μεγαλύτερο χωριό της Κισάμου σχετικά με την τραγική κατάσταση εκεί . Μάλιστα όπως φάνηκε μετά και στην διαλογική συζήτηση που ακολούθησε το ΔΣ του εκεί πολιτιστικού συλλόγου έχει ξεκινήσει ενέργειες για το συγκεκριμένο πρόβλημα.. Κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του χωριού... τοπικό συμβούλιο ως και τους αντιδήμαρχους καθαριότητας κ. Σκορδιλάκη και αθλητισμού κ. Κελαιδή, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα καθαριστεί όλο το χωριό και το γήπεδο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου....αλλά και θα ξεκινήσει και η ανάπλαση του γηπέδου που όπως ειναι γνωστό έχει υποσχεθεί η περιφέρεια, δίνοντας ένα σημαντικό ποσό για αυτό.(γύρω στις 365.000Ε)
Θα μου πεις τωρα αυτό το πρόβλημα εκεί στο γηπεδο ειναι 10ετίας και βάλε γιατί η δημοτική αρχή δεν έκανε ως και σήμερα τουλάχιστον τον καθαρισμό της περιοχής, έ αυτό θα μας το πουν οι ψηφοφόροι της... αυτή έκανε την δουλειά της παραμυθιάζοντας μας.
Πάντως επ' ευκαιρίας του καθαρισμού του γηπέδου του Πλατάνου καλό ειναι να καθαρίσουν και την χωματερή πάνω απο την λίμνη.... εκτός αν έχουν σκοπό να τα πάνε και του Πλατάνου εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: