Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΤΟΥ Ε.Ε.ΣΤΑΥΡΟΥ

Την Πέμπτη (7/12), στην Κομοτηνή, εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες από τα Τμήματα Αθήνας, Κομοτηνής και Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν στην ιδιαίτερα απαιτητική εκπαίδευση εκπαιδευτών εσωτερικής απασχόλησης, στην χρήση διασωστικών εργαλείων βάσει πρότυπου S.A.V.E.R από εκπαιδευτές της Draeger Hellas (Train the trainer Weber Rescue Internal Red Cross training) 
Οι ακούραστοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ συμμετείχαν σε διάφορα έκτακτα σενάρια διάσωσης (απεγκλωβισμούς από οχήματα κ.α.) που περιλάμβανε η εν λόγω εκπαίδευση ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούν έγκαιρα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση προκύψει στο μέλλον.
Συγχαρητήρια στους εθελοντές

Δεν υπάρχουν σχόλια: