Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ..... ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


«Ορκίζομαι να είμαι πιστός-ή στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».
Με αυτόν τον όρκο, που δώσαμε σήμερα όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι στον Δήμο Κισάμου, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. 
Μόνο χαρά γι’ αυτή τη νέα διαδρομή ευθύνης.
Μόνο χαρά και για το γεγονός ότι η Κίσαμος, όπως αποδείχθηκε και σήμερα, διαθέτει εδώ και χρόνια μία σύγχρονη υποδομή, όπως το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, που αποτελεί μία «κοιτίδα» φιλοξενίας, πολιτισμού και παιδείας. 
Και μία τέτοια «κοιτίδα» είμαι βέβαιη ότι θα παραμείνει, παρά το γεγονός ότι σήμερα, ατυχώς, όπως γράφτηκε και συζητήθηκε, δεν βρέθηκαν… αρκετές καρέκλες στον φιλόξενο χώρο του για να προσκληθούν όλοι οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι στο γεύμα που παρατέθηκε μετά την τελετή ορκωμοσίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στο χαιρετιστήριο μήνυμά του, είπε ότι «πρέπει να ταπεινωθούμε εμείς, για να ανέβει ο τόπος ψηλά. Αν εμείς μένουμε στα ψηλά, τότε ο τόπος θα μένει χαμηλά». Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο…
Καλή αρχή σε όλους μας. Η προκοπή της Κισάμου είναι ο ύψιστος στόχος.
Ελένη Τσατσαρωνάκη

Υ.Σ Εγω Ελένη θα περιμένω μερικές μέρες να δω μια σοβαρή απάντηση, απο τον καλεστή, γιατί δεν καλέστηκαν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι και μετά θα αρχίσω να βγάζω στην φόρα  φωτογραφιες αυτών που έπιασαν καρέκλες... Κάποιοι νομίζουν οτι ο δήμος τους ανήκει... ετσιθελικά και με 47%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: