Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Όπου κι αν πήγα, με όποιον κι αν μίλησα, όλοι μου είπαν ότι θα σε ψηφίσουν», είπε ο Πρωθυπουργός, έκπληκτος και χαμογελαστός, απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την πρωινή τους συνάντηση στο δρόμο Ηρακλείου – Μεσαράς!
Και συνέχισε με νόημα: « Τι να πω, είσαι παράξενο φαινόμενο, Σταύρο»!

Μια χαρά είναι ο Σταύρος για το Ηράκλειο και δεν αποτελεί φαινόμενο για εκεί... φαινόμενο είναι στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.. ενώ δεν έχει κάνει τίποτα να παίρνει μεγαλύτερα ποσοστά από το Ηράκλειο που το έχει γεμίσει με ανισόπεδους, με  κάθετους, με γέφυρες, με νότιους άξονες όλο το νομό... φαινόμενο βέβαια και εμείς... που ενώ δεν!!!!! εμείς εκεί... μπράβο Σταύρο, έμπαινε Σταύρο, δώστα όλα Σταύρο!!!
Θα έλεγα μάλιστα οτι είμαστε φαινόμενο...που χρειάζεται ιατρική εξέταση!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εεεε!!!!αφού το καταλάβατε 😏🤔αυτήν την φορά ,μην τον ψηφίζετε !!οι εκλογές είναι πολύ κοντά !!!τώρα δείξε την δύναμη σας 😀...εξάλλου υπάρχει κι ένας Χανιώτης υποψήφιος 👋👍...μφχ Χριστός Ανέστη...