Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ

Το θέμα είναι ότι είχαμε μείνει πίσω και στην ονοματοδοσία των δρόμων μας, μιας και για πολλά χρόνια δεν ασχοληθήκαμε με αυτό και πέρασε μια γενιά ανθρώπων που προσέφερε για την πόλη αλλά δεν αναγνωρίστηκε όπως έπρεπε.
Σήμερα έμαθα ότι οι προτάσεις πέφτουν βροχή.... 
Το Blog έχει πάρει κάμποσα e-mail με ονόματα τα οποία θα αναρτά εφόσον είναι επώνυμες οι προτάσεις. Εξάλλου υπάρχει επιτροπή την οποία όπως προανέφερα θεωρώ πολύ καλή. Ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους.. ώστε να βρουν τα κατάλληλα ονόματα που θα αξίζουν να μπουν στο πάνθεον των αξέχαστων. Φυσικά και κάποιος θα ξεχαστεί ... εδώ θα όμως εμείς να τους τον θυμίσουμε, επώνυμα βέβαια!!!
Οι δρόμοι δεν τελειώνουν ποτέ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: