Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ....

Καμιά ανησυχία για τα φιλέτα, δηλαδή Ελαφονήσι και Γραμούσα, πάνε για (ξεπούλημα) αξιοποίηση, μου είπε ο δήμαρχος κ. Θ. Σταθάκης. Τα φιλέτα μας, ανήκουν στην κτηματική υπηρεσία και στο Υπ. Πολιτισμού, για Ελαφονήσι και Γραμβούσα αντίστοιχα, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία. Πάντως η αντιπολίτευση ετοιμάζει ερώτηση και σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου για το θέμα αυτό που η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ σοβαρό, και δεν χρειάζεται εφησυχασμός. Δεν είναι πρώτη φορά εξάλλου,  που οι αποφάσεις της κυβέρνησης μαθαίνονται στο πάρα 5, αλλά και οτι δεν λογαριάζουν τι πουλούν και που.
Το θέμα είναι να βρούμε και που είναι αυτά τα νησάκια Νανάκια έκτασης 13 στρ. μιας και από ότι φαίνεται ..... μας ανήκουν αλλά δεν ξέρουμε που είναι.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κισσαμιτες και κισσαμιτισες ειναι αμαρτια να ξεπουλησουν τον τοπο μας.θα μας τα παρουν ολα σιγα σιγα αν δεν κανουμε κατι αμεσα.ολοι μαζι με διαμαρτιριες τωρα που προλαβενουμε.θα μας κανουν να μην μπορουμε να παμε ουτε καν να τα δουμε της ομορφιες του καστελιου μας.ολοι μαζι.αντιπολιτεφση νιν σηνδιασμος σταθακη καστελιανι ελατε να κανουμε κατι για μας τα παιδια μας τα εγγονια μας.μας ενδιαφερει ολους μας!ξεσηκονομαστε για μας για το μελον μας για τον δυμο μας!!