Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΑ.....

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του θεατρικού σχήματος "πρόβα 4ώρου" είναι πλέον πολύ ώριμοι και αποδίδουν εξαίσια ...σαν το παλιό κρασί, αλλά και ο νέος "επιθεωρητής", είναι όλα τα λεφτά... "Δεν ζούμε μόνοι, είμαστε μέλη ενός σώματος, είμαστε υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον"....είπε και εξαφανίστηκε αφού έκανε μια οικογένεια άνω -κάτω και μας έκανε να αναρωτηθούμε για την ύπαρξη του ως πρόσωπο πραγματικό.
Μην την χάσετε, μια παράσταση έμεινε και αξίζει να δείτε τα δικά μας παιδιά να αποδίδουν ένα πολύ δύσκολο έργο αλλά τόσο επίκαιρο, με πολλά μηνύματα, έξυπνο σενάριο και καλή σκηνοθεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: