Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ....

Απόφαση δεν έβγαλε ο Ειρηνοδίκης γιατί τους είπε απλά οτι έχουν υπογράφει πέρυσι ένα χαρτί που λέει αμοιβαία υποχώρηση.. Ίσως βγάλει αύριο, αλλά μπορεί να το πάει και σε δικάσιμο... που απλά σημαίνει οτι θα τραβήξει πολύ αυτή η κόντρα και τα ασφαλιστικά θα διαδέχονται το ένα το άλλο, με το γνωστό στο τέλος αποτέλεσμα. Πάντως είναι από τις λίγες φορές που δεν βλέπω να υπάρξει οπισθοχώρηση και αυτό θα έχει πολλές συνέπειες για τους δήμους (οικονομικές) το Ελαφονήσι θα βρεθεί στα πρόθυρα οικολογικής καταστροφής.... με αποτέλεσμα να το κτυπήσει με την "συγκατάθεση" μας κανένας ιδιώτης και τότε θα κλαίμε ομαδικώς. 
Λύση βέβαια υπάρχει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και μοιρασιά στην μέση.. ποιος όμως δεν την θέλει; Αυτός που δεν την θέλει κάτι άλλο θα έχει στο μυαλό του. 
Άντε να τελειώνουμε γιατί αυτή η κολόνια βρώμισε..επικίνδυνα.. και να μην πω που πρέπει να βάλουμε τα στραλίκια..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελαφονησι και Μπαλος'' θα περασουνε ''με τουτα και με κεινα που κανουμε στους ιδιωτες ηδη κατα καποιο τροπο ο Μπαλος'' εχει περασει''!

Ανώνυμος είπε...

Ο οικολόγος πρώην Δήμαρχος Ιναχωριου και το παρεακι του που είναι να σώσουν το Λαφονησι που τόσο αγαπάνε???

Ανώνυμος είπε...

ΡΙ.ΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΚΟ , ούτε τρίχα από τα μαλλιά του Κουκουράκη δεν μπορείς να είσαι και κοίταξε τα χάλια σας και να μιλάς πρώτα αφού σκέφτεσαι !!!!!!
Κ.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια τρίχα? Αυτή τη βαμμένη? Φυσικά και δεν μπορώ να είμαι αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε ποιους αναφέρεσαι όταν μιλάς για χάλια...διευκρινησε σε παρακαλώ
ΡΙ.ΚΟ.