Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

2013. Ο Χανιώτης αθλητικογράφος γράφει ότι στο δημοτικό στάδιο Κισάμου θα αντικατασταθεί ο συνθετικός τάπητας και το δημοτικό στάδιο Κισάμου θα ξανανιώσει...θα γίνει σαν καινούργιο.
- Να τον πω τώρα πληρωμένο θα με τρέχει στα δικαστήρια....
- Να τον πω γκαβό θα με παρεξηγήσουν οι συνάδελφοι του.... αλλά άμα δεν βλέπει ότι οι εξέδρες από κάτω είναι σουρωτήρι.....τότε τι στο διάολο δουλειά κάνει; Τα μπετοσίδερα έχουν διαλύσει....άσε που και το τσιμέντο σαν χαρτόνι κατάντησε στον θαλασσινό βοριά!!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι επίσημοι άμα και όταν βρεθούν στο στάδιο δεν πλησιάζουν να καθίσουν στις εξέδρες.
2016. Μόνο τα μπετοσίδερα έμειναν...φυσικά ο  αθλητικογράφος ούτε που ασχολείται πια με το γήπεδο μας, όπως δεν ασχολείται και κανείς... Συρία θυμίζει μετά από μπομπαρδισμό... (σωστά το έγραψα), που έχει περάσει ο ΟΗΕ και έχει βάλει κόκκινες κορδέλες για τις άσκαστες μπόμπες....μην τυχών κτυπήσουν παιδιά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δεν χαριζεται,αν έχεις πολιτικό επίπεδο και πολιτική αξία φέρνεις λεφτά στον τόπο σού(Δήμο).Αν όχι θρουλανε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Για να αντικατασταθεί ο ταπητας θα πρέπει πρώτα να αντικατασταθεί ο Δήμαρχος...έχουμε "θρουλισει" πια από τα λόγια!!!
ΡΙ.ΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια που ειναι τα λεφτά που οι προηγούμενοι είχαν βγάλει για το ταρτάν ? Αλλα ήθελε ο τωρινός δημαρχος ΝΕΟ Γήπεδο ....και πολλά αλλά ,
ΕΝΑΙ εκτος της σημερινής οικονομικης πραγματικότητας ...Όλο πα.........ιες !! Ολα θα θρουλισουν σε λιγο .Εχω Δή ότι με χορούς και τραγούδια κι ευχαριστήρια .Εργα Δεν Γίνονται . Αντώνης Χ.