Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

To 1ο Forum Δημάρχων μελών της Νέας Δημοκρατίας θα λάβει χώρα σήμερα Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2016, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά από πρωτοβουλία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε συνεργασία με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Γραμματέα Τάσο Γαϊτάνη. 
Στις εργασίες του Forum που θα κρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα των Δήμων, η Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και μια σειρά άλλων επιμέρους ζητημάτων.

Λέτε να πάει και κανένας δικός μας; Αλλά μπα δεν το πιστεύω, εξάλλου έχουμε και εκλογές (ΠΑΣΟΚ) την Κυριακή οπότε μάλλον δεν προλαβαίνουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προλαβαίνει ο δικο μας να συμμετέχει αύριο στο miting the N.Δ !! Και την Κυριακή στι Αρχέραισιες του ΠΑΣΟΚ ? Αυτο ειναι να ανήκεις με ψυχή και στα δυο κόμματα. ......Άλλο Παρασκευή, άλλο Κυριακή .... Σοβαρότητα.....zero .euxaristo Nikolakis K

Ανώνυμος είπε...

Ψυχαναγκασμοι...νευρώσεις...φοβίες...απωθημένα...διαστροφές.
Κάποιος θα μας λυπηθεί...
Μας λατρεύω!!!
ΡΙ.ΚΟ.