Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Για τα Τρίκαλα αναχώρησε χθες η αποστολή του Α.Ο Κισάμου όπου θα διεξαχθεί  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων –Κορασίδων το Σαββατοκύριακο 25 -26 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο της Θεσσαλικής πόλης.
Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν 1500 αθλητές από όλα τα σωματεία στίβου της χώρας οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και διακρίθηκαν μέσα στο 2016.


Για τον Α.Ο Κισάμου πρώτος θα ριχθεί στη μάχη των προκριματικών ο Γιώργος Πόπα στα 800μ  την Κυριακή 10.05 το πρωί στη προσπάθεια του να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό (19.00)και να πλασαριστεί στους 12 καλυτέρους αθλητές στην Ελλάδα ανάμεσα σε 40 αθλητές οι όποιοι θα συμμετέχουν στο αγώνισμα. 
Στις 20.20 της ίδιας μέρας θα αγωνιστεί η ομάδα σκυταλλοδρομίας 4Χ400 του Α.Ο Κισάμου με τους Λένι Λέσι - Πόπα Γιώργο – Παπαδογιαννάκη Σώζων – Πετράκη Χάρη στην προσπάθεια να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για την ομάδα μας.
Καλή επιτυχία στους αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν την Κίσαμο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου και πολλά συγχαρητήρια στους ίδιους που καταφέρνουν και αγωνίζονται σε τόσο ψηλό επίπεδο κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες προπόνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: