Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν χωρά αμφιβολία βρήκε την θέση του.... μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί που σταματούν για να διαβάσουν ...τι γράφουν οι πλάκες δίπλα στην προτομή του Μάνου. Εδώ έχει μια κάποια ησυχία...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τους καψει ο ηλιος... ηθελα και να ξερα τα δεντρα ηντα των εφταιγανεν;;;

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά έγινε όμορφη ή πλατεία,με ότι δηποτε ασχοληθεί κάποιος που έχει εγκαταλείψει για 2 χρόνια φαίνεται ή διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι καλά το....περίπτερο.... έτσι αποφασίστηκε η ανάπλαση της πλατείας...διαφορετικά όπως ήταν θα έμενε η πλατεία.....είναι αυτό που λέμε.....χάρη στον βασιλικό ποτιζεται και η γλάστρα.!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το μονο κακο σε ολα αυτα ειναι ενα μεγαλω θεμα αλλα μυαλο και φιλοτιμο κανεις απο πολιτες και δημαρχους δεν εχει απο οτι φαινεται.την μεγαρισαν την πλατια με ενα κατρακη ο οποιος πεστε μου για να ξερω τι προσφερε στο καστελι περα απο την δικια του επυτιχιες??η πλατια επρεπε να γινει για τον αγιο για αυτον τον τοπο ειρηνεου γαλανακη.ειναι ντροπη να μην υπαρχη σε μια κεντρικια πλατια.αυτος ο φτωχος αλλα παπλουσιος στην καρδια προσφερε στο καστελι παρα παρα πολλα και επρεπε και εμεις σαν ανθρωπη να τον τιμησουμε και οχι με καμια εκδηλωση για να βγαλουμε χρηματα.μην ξεχναμε ετσι ευκολα τους ανθρωπους που αγαπησαν και προσφεραν στο καστελι μας.