Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό και τους συνεργάτες του μετά το πέρας της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Κισάμου πραγματοποίησαν επίσκεψη στις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης για να δώσουν εορταστικές ευχές και να ευχαριστήσουν θερμά τους εργαζόμενους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς το κοινωνικό σύνολο του Δήμου Κισσάμου, όχι μόνο καθημερινά, αλλά και στις εόρτιες ημέρες, μακριά από τις οικογένειές τους.
Στη συνέχεια παραβρέθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Α/περιφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη παρουσία του Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης & Τουρισμού, κ. Γεωργίου Σταθάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη καθώς και πλήθους εκπροσώπων τόσο φορέων όσο και του κλήρου, του Νομού Χανίων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν θερμές ευχές για το νέο έτος.
Ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης και οι συνεργάτες του εύχονται σε όλους το 2016 να είναι μια καλή χρονιά με υγεία ακόμη πιο δημιουργική και με αισιόδοξα για την κοινωνία μας μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: