Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

Φρικτό θάνατο από απαγορευμένο φυτοφάρμακο Λανέιντ βρήκαν 10 σκυλιά στο λιμάνι της Σούδας, δύο από τα οποία ήταν δεσποζόμενα. Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων, η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων Νατάσσα Μπομπολάκη, ανέφερε ότι οι απάνθρωποι δράστες, χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο φυτοφάρμακο, για να εξασφαλίσουν τη βέβαιη θανάτωση των εμβολιασμένων και στειρωμένων ζώων.

Τώρα στα δικά μας μιας και αργεί όπως φαίνεται η στείρωση που υποσχέθηκε η δημοτική αρχή καλό είναι να ξεκινήσει ο κατάλογος με τα αδέσποτα της πόλης,(πρώτο βήμα) που δεν είναι και τόσα πολλά. Μάλιστα αν στειρωθει (άμεσα) και η μοναδική θηλυκιά σκυλίτσα που γυρίζει στην πόλη (με τον μοναδικό μας άστεγο) τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ήδη κυκλοφορούν 3-4 μικρά της....

Δεν υπάρχουν σχόλια: