Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Πάλι δίχως οδηγό το ασθενοφόρο  του Κέντρου Υγείας μας έμεινε τις Άγιες Μέρες και σαν τυχεροί που είμαστε σε αυτά.... είχαμε μια περίπτωση άμεσης μεταφοράς ηλικιωμένης με κάταγμα και ψαχνόμασταν. 
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί να βγει ένα πρόγραμμα για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, θεωρώ οτι αλληλοκοροϊδευόμαστε και μάλιστα σε κάτι που οι μισοί και βάλε συμπολίτες μας το έχουν πολύ ανάγκη. Ούτε ταξί μπορεί κάποιος να πληρώνει, ούτε φορτηγό με καρότσα να ψάχνει νυχτιάτικα επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμος οδηγός στο Κ.Υγείας μας. Ρεζιλίκια διαχρονικά και εδώ υπενθυμίζω οτι το θέμα ήταν και είναι προτεραιότητα των δημοτικών άρχων μας και δεν είναι κάτι το "φρέσκο".
Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω την κίνηση των οδηγών του δήμου και ένα μεγάλο μπράβο τους, που υπέγραψαν σχετική δήλωση ώστε αν γίνεται, να εκπαιδευτούν σαν εθελοντές οδηγοί....Αλλά με τέτοια γραφειοκρατεία κάτι τέτοιο το θεωρώ απίθανο. 
Διαλυόμαστε όσο περνά ο καιρός και οι καρεκλοκένταυροι δεν ασχολούνται με τους λίγους, αυτό ας μας γίνει μάθημα και την επόμενη φορά ας μην κάνουμε τεμενάδες σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν.. (βλέπε υπουργό).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΝ [ΛΕΟ] ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ..