Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΛΑΚΑΛΩΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!

Πολλές φορές δεν καταλαβαίνω το απλό, φανταστείτε το πολύπλοκο.... 
 
Πληρώσαμε 2000 Ε για να φτιάξουμε τον δρόμο στα Πλακάλωνα που είναι οι αναμεταδότες του Δήμου μας..... φτιάξαμε δηλαδή τον δρόμο του διπλανού δήμου.
Δεν ξέρω αν φτιάξαμε τον δρόμο από κοινού με τον Πλατανιά που ανήκει η περιοχή, αλλά και έτσι να είναι μάλλον υποχρέωση του διπλανού δήμου θα ήταν. Εν πάση περιπτώσει καλό είναι να κρατάμε "τις αποδείξεις" για να να αποδείξουμε κάποτε πόσο άδικος ήταν ο χωρισμός των δήμων τότε.
Υπολογίζω οτι σε μερικά χρόνια θα φτιάχνουμε και τον δρόμο προς την Μαλάξα.....από εκεί βλέπουμε το Creta channel.


Δεν υπάρχουν σχόλια: