Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ποιος πρώην δήμαρχος πάει να ενώσει τα δυο πολιτικά (Σ) σίγμα της γειτονιά μας..... και φυσικά είναι πολύ αντίθετος με την κάθοδο νέου υποψηφίου!!!
Βέβαια γνώμη μου είναι ότι για να ενωθούν τα δυο σίγμα θα υπάρξει τεράστιο θέμα αρχηγίας ...... οπότε κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον αδύνατον!!!

1 σχόλιο:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ είπε...

(ΑΠΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΗ)
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ή ΓΑΜΟΣ
Όλοι οι υποψήφιοι (ΔΗΜΟΥ) θέλουν το κοινό καλό του τόπου τους , όπως όλα τα υποψήφια ζευγάρια θέλουν να πάει καλά ο Γάμος τους.
Και στις δύο περιπτώσεις βλέπουμε ότι υπάρχει το κίνητρο του ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ.
Σίγουρα θα υπάρξουν υποχωρήσεις αλλά και μαγειρέματα.
Αυτό που θέλω να τονίσω τόσο στους υποψηφίους (ΔΗΜΟΥ) όσο και στα υποψήφια ζευγάρια είναι :
Το 2010 ήταν μία διαφορετική χρονιά σε κοινωνικό αλλά και οικονομικό επίπεδο , το 2014 είναι η χρονιά που οι μεν (υποψήφιοι του Δήμου) θα πρέπει να κοιτάξουν τους Δημότες τους και οι δε (υποψήφια ζευγάρια) να φιλτράρουν τους καλεσμένους τους.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει εκλεκτό ΜΕΝΟΥ (Γαμοπίλαφο ) .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΟΛΑΚΗΣ