Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...

Πως καταλαβαίνεις ότι πλησιάζουν εκλογές; Έ χθες στο γήπεδο που έπαιζε η Κισαμικάρα οι μισοί και παραπάνω ήταν υποψήφιοι ....το τι χαιρετούρα έπεσε δεν λέγετε.
Άντε και μετά τις εκλογές να βοηθάτε με την παρουσία σας..και μετά!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Και που να δεις τι γίνεται με τα χρήματα που έταξε ο Αρναουτάκης για τα αντιπλημμυρικά ...εδώ να δεις το τάξιμο σε όποιον δημότη έχει χωματουργικό μηχάνημα ...τα χρήματα και τα έργα με αντίτιμο την ψήφο της οικογένειας μοιράζονται όπως τις χαρτοπετσέτες - χρήματα του γνωστού μαγαζιού που μόνο παιγνίδια δεν πουλάει στην Παρηγοριά ....και καλά ο υπεύθυνος πολιτισμού και παιδείας του δήμου , που για το μόνο που δεν νοιάζεται είναι αυτά , αλλά και ο μεγαλοπαράγοντας με νομαρχιακή θητεία που την είχε κάνει σβουριχτή του Κούκουρα πριν τις εκλογές του 2010 και ανοιχτά τώρα κανονίζει τα της δημοτικής αρχής όπως πάντα βέβαια για το δικό του και μόνο όφελος ....ευτυχώς που ο Κισαμίτης δημότης στην πλειονότητα του τους έχει πάρει είδηση και μόνο τα λαμόγια , παντός καιρού , τσιμπάνε...άντε τα Συλλυπητήρια μου !!!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Unknown είπε...

Όλα γίνονται για το καλό του τόπου......μην το ξεχνάς αυτό Ιάκωβε.