Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΨΗ

Μην πυροβολείτε την ομάδα επειδή έφερε ένα κακό αποτέλεσμα......οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι ποδοσφαιριστές...και θα σας το εξηγήσω επειδή είδα τι χολή έβγαλαν ορισμένοι
ουρανοκατέβατοι μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα!!
Κατ' αρχάς μετά τον αγώνα όλοι έπρεπε να αγκαλιάσουν τους παίκτες.... γιατί μετά από 8 αγωνιστικές έχασε ο πρωτάρης στην κατηγορία του Κισαμικός, η ομάδα δυστυχώς δεν έπαιξε καλά, αυτό το είδαμε και το καταλάβαμε, αλλά περισσότερο πείραξε ότι στο τέλος δεν καταφέραμε να σώσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας που θα μπορούσε κάλλιστα να πάρουμε...
-Αν ο ανεκδιήγητος Ηρακλειώτης διαιτητής έπαιζε λίγο έδρα και έβλεπε τουλάχιστον τις 3 παραβάσεις που έγιναν πριν το γκολ!
-Αν υπήρχε λογική στην ως και σήμερα καλή πορεία του κόουτς, να χρησιμοποιήσει όλους τους νέους ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα!
- και φυσικά στην αλλαγή της έδρας, αλλά και στο ότι το γήπεδο της πόλης παρά την αλλαγή του τάπητα είναι ένα μάτσο χάλια.... δίχως ίχνος καουτσούκ! 
Φυσικά όλα αυτά διορθωνονται ..από σήμερα μάλιστα, όμως αυτό που δεν θα διορθωθεί και δεν το κατάλαβε κανείς είναι ο βαθμός που χάθηκε!!!!
Γι' αυτό λοιπόν Ηρακλειώτης διαιτητής θα περνά από δω μόνο αν θέλει να πάει στα Φαλάσαρνα..και το γιατί όλοι το ξέρουμε.... Ο Κισαμικός θα παλέψει για την σωτηρία του με τις άλλες τρεις κρητικές ομάδες...οπότε καταλαβαίνετε πως και γιατί παίζουν έτσι!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: