Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 0-1

Ώρα είναι να πάρει η διοίκηση μερικά κεφάλια..δεν πάει άλλο αυτή η αδιαφορία. Όχι μόνο εκτίθεται αλλά εκτίθενται και οι φίλαθλοι που υποστηρίζουν παίκτες και προπονητές που είναι σε πληρη αδιαφορία...είναι αλλού !
Μια η αλλαγή της έδρας, μια η παρατεταμμένη αδιαφορία ορισμένων ποδοσφαιριστών, μια η κακή ως προκλητική διαιτησία του Ηρακλειώτη διαιτητή έχουν φέρει απογοήτευση και γρίνια....  

Ήττα-«σοκ» από Νέα Ιωνία
Με ήττα -την πρώτη μετά από οκτώ σερί παιχνίδια- συνδυάστηκε η επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της έδρα, αφού η Νέα Ιωνία πήρε τη νίκη στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου με σκορ 1-0.
Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Κισαμικός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και της κρισιμότητας του ....
.... παιχνιδιού, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης με το γκολ του Καραχάλιου στο 75’. 
Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε η μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με μοναδική το πλασέ του Στεφανίδη στο 7’ που μπλόκαρε ο Παναγιωτόπουλος, ενώ και στην επανάληψη… απουσίαζαν οι καλές στιγμές. 
Στο 57’ και στο 61’ ο Λαζαρίδης μπλόκαρε εύκολα τα σουτ που επιχείρησε ο Νησαριώτης, ενώ ενδιάμεσα (58’) ο Χατζηλιόντας έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ. 
Στο 62’ από σέντρα του Μποτωνάκη ο Πασιαλής έκανε το σουτ στην κίνηση, για να μπλοκάρει ο Παναγιωτόπουλος. 
Το γκολ σημειώθηκε στο 75’ όταν ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ στο χώρο του κέντρου, η μπάλα χτύπησε στον Καραχάλιο, που βγήκε στην κόντρα, με τον Κουμπρόγλου να τον «κόβει» αρχικά, αλλά να χάνει τη μπάλα στη συνέχεια και τον επιθετικό της Νέας Ιωνίας να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση. Οι παίκτες της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο ρέφερι, για κακή τοποθέτηση του τείχους και για χέρι του Καραχάλιου στην εκτέλεση, αλλά και για επιθετικό φάουλ στη συνέχεια πάνω στον Κουμπρόγλου. 
Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία και για το 0-2 με το σουτ του Νησαριώτη, να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Λαζαρίδη, ενώ στο 87’ το σουτ του Αργυρίου κατέληξε άουτ.
Ντεμπούτο με την φανέλα του Κισαμικού έκανε ο Γιάννης Κόντη.
Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Τρουλινός-Ι. Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Σμίλτος (26’), Πετούσης (38’), Ψυχουντάκης (63’), Λαζαρίδης (76’), Τερλελής (83’), Ερέκη (90+1’), Παυλίδης (90+2’), Μποτωνάκης (90+3’)
Κισαμικός: Λαζαρίδης, Μποτωνάκης, Ψυχουντάκης, Καρβουνιάρης, Κουμπρόγλου, Σμίλτος (82’ Ανιάνγκμε), Ενγκουέμ, Κόντη (67’ Κιν), Χατζηλιόντας, Πασιαλής (82’ Τσικουδάκης), Στεφανίδης. 

Νέα Ιωνία: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης, Σπαγής, Πετούσης (56’ Νησαριώτης), Τύρπος, Αργυρίου (90’ Παυλίδης), Κ. Βογατσάς, Καραχάλιος (79’ λ.τρ. Ερέκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: