Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;

It is not unusual for a mayoral candidate to issue and distribute coupons in order to gain popularity and votes. Over the past years it was a rather common policy.
This tactic is currently followed by the mayoral candidate in Mykonos, the famous and cosmopolitan island in Cyclades. According to cyclades.gr, Asteris Makris, economist and head of the movement “New Mykonos-Change Now” has proceeded with a rather original move for the annals of the local authorities. He distributed gift coupons worth 20 euros to residents of the island, which can be redeemed to buy meat from the butcher shop in Mykonos.
The holders of these coupons now have an incentive to vote for Makris and the opportunity to enjoy fresh meat from the butcher. ΠΗΓΗ
και η μετάφραση
Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα υποψήφιο δήμαρχο να εκδίδει και να μοιράζει κουπόνια για να κερδίσει τη δημοτικότητα του αλλά και ψήφους. Τα τελευταία χρόνια ήταν μια μάλλον κοινή πολιτική.
Την τακτική αυτή ακολούθησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος της Μυκόνου, από το διάσημο και κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Σύμφωνα με cyclades.gr, ο Αστέρης Μακρής, οικονομολόγος και επικεφαλής του κινήματος «Νέα Μύκονος-Αλλαγή Τώρα» προχώρησε με μια μάλλον πρωτότυπη κίνηση για τα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διένειμε κουπόνια δώρο αξίας 20 ευρώ για τους κατοίκους του νησιού, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν για να αγοράσουν κρέας από το κρεοπωλείο στη Μύκονο.
Οι κάτοχοι αυτών των κουπονιών έχουν πλέον κίνητρο να ψηφίσουν Μακρή αλλά και την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκο ​​κρέας από το χασάπη.

Πληροφορίες ότι ντόπιος υποψήφιος θα πληρώνει τους λογαριασμούς των κινητών των δημοτών με αντάλλαγμα ψήφους δεν ..ευσταθεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: