Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ;

Βρέθηκε ένας νέος άνθρωπος στην γειτονιά μας που προσπαθεί να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις για να δούμε μια άσπρη μέρα και οι καλοθελητάδες έπεσαν με τα μούτρα να τον φάνε...
- Που ήταν πριν 4 χρόνια
- Τι έχει να μας πει αυτός ... είναι και ΠΑΣΟΚΟΣ!
- Δεν κάνει είναι νέος!!!
Λες και όλοι αυτοί που τον κατακρίνουν είναι υγιείς...Τελευταία μας ελπίδα είναι η συνένωση των δυνάμεων απέναντι στην αδιαφορία και την ξεροκεφαλιά, αν δεν το καταλάβουν και αυτό οι Καστελλιανοί τότε δεν χρειάζεται άλλο να μυξοκλαίνε.. γιατί απλά παίρνουν αυτό που τους αξίζει!!!
Βέβαια καλό είναι να μας πουν όλοι αυτοί, και ποιος κάνει..;

4 σχόλια:

giannis είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ !!!!

Γιάννη ..την σημερινή εποχή το να δηλώνει κάποιος ότι είναι ΠΑΣΟΚΟΣ.. σε μια κοινωνία που την καταστρέφουν καθημερινά ..και να λέει πώς θέλει να σώσει τον τόπο ....τουλάχιστον από την μεριά του δείχνει ότι ξέρει σε τι κοινωνία απευθύνεται....
Ο ζαν Πωλ Σαρτρ έχει πεί ....
όποιος αρνείται να χρησιμοποιήσει τα μάτια του για να δει...θα τα χρησιμοποιήσει για να κλάψει ...

και στην περιοχή ξέρουν μόνο να κλαίνε... άμα μάθουν οτι πρέπει να αγωνίζονται ίσως κάτι αλλάξει....

Γιάννης

Ε είπε...

Καταληγεις να συμφωνεις με αυτους που ελεγες τα οσα πριν κ επιλεγεις καποιον που λεγονται ολα αυτα που εγραφες στο ποστ, μπας κ βγεις κερδισμενος. Αν σκοπος ειναι να γινεις σαν αυτους για να τους κερδισεις τοτε εισαι πιο χαμενος απο ολους. Δεν πρεπει να επιλεξουμε απο τους χειροτερους ποιος ειναι λιγο καλυτερος.

givrgoskisamos είπε...

Δηλαδη να καταλαβουμε ; λετε οτι ότι πρεπει να διατηρήσουμε τις κομματικές ταμπέλες στις εκλογές της αυτόδιοιδησης!; Κατι δεν μας λετε καλα… μαλλον αλλους σκοπους εξυπηρετείται.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κατ' αρχάς τον Ε δεν τον καταλαβαίνω ....όσο και να θέλω, αν και ξέρω ποιος είναι! Όσο για τον Γιώργο μάλλον δεν το κατάλαβε το κειμενάκι....μακρυά από κόμματα λέμε...αλλά μέσα στα κόμματα ευτυχώς υπάρχουν υγιείς άνθρωποι ακόμα ...εκτός αν έχει άλλη άποψη!!!