Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ;

Σήμερα όλα τα μπλοκ και τα ΜΜΕ της Ελλάδος, μιλούν για την επίσκεψη της βασιλικής οικογένειας στην Κίσαμο.....μάλιστα δεν είναι λίγοι και οι φορείς της μικρής μας πόλης αυτοί που ιντερνετικά σχολίασαν το γεγονός.... 
- Αλήθεια πήγαν όλοι αυτοί να τους καλωσορίσουν; Τους πήγαν ένα πανέρι κρητική γη για να τους υποδεχτούν; Πήγατε να τους πάρετε και να πάτε σε κανένα ρακοκάζανο; Οι γαλαζοαίματοι ήλθαν για να "μείνουν"!!!
 - Εμένα οι πληροφορίες μου, λένε, ότι ήρθαν για επενδύσεις .. να κάνουν επενδύσεις στην γειτονιά μας και όλοι ξέρουμε ποια μέρη πουλιούνται τώρα...(κάποιοι έχουν ήδη καταπιεί την γλώσσα τους)!  

3 σχόλια:

10sniper10 είπε...

Με αφορμή διάφορα σχόλια που αναρτήθηκαν στο blog σχετικά με την επίσκεψη της βασίλισσας του Μπαχρειν να ενημερώσουμε όλους εσάς τους ανεγκέφαλους Ελληνάρες που δεν κάνετε άλλη δουλειά απο το να διαδίδετε φήμες και να γράφετε ηλιθιότητες οτι η επίσκεψη δεν εγινε με καποιο σκοπό (ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ!!!!- ΑΓΟΡΕΣ!!!!!!!!).Η συγκεκρίμενη επίσκεψη έχει καθαρά τουριστικό χαρακτήρα δίχως τυμπανοκρουσίες.Τώρα αν κάποιοι βλέπουν οράματα ,συνομοσίες και εχθρούς καλύτερα να τους δει κάποιος ειδικός.
Υ.Γ. Με τέτοιους ανθρώπους και τέτοια μυαλά αυτός ο τόπος θα πάει πολύ μπροστά.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πρώτον αγαπητέ άγνωστε την καλωσορίσαμε, δεύτερο ποιος σου είπε πως δεν θέλουμε τις επενδύσεις και τρίτον αν δεν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν μας το κάνετε ανακοίνωση. Που βλέπεις το κακό; Ίσα-ίσα είμαι σίγουρος ότι αν επενδύσει στην πόλη μας ίσως να μας σώσει.....από όλους αυτούς τους Ελληνάρες

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πάντως αν δεν ήλθαν για επενδύσεις (που δεν είναι κακό) χάνουμε μια ευκαιρία να βγούμε από τον αιώνιο λήθαργο μας.