Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου, που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου, ώστε να ακούσει την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα δημάρχου για τις επόμενες εκλογές στην γειτονιά μας!!! Ο κ. Σταθάκης αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές! Μάλιστα έθεσε τους στόχους του, τονίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα θα είναι να ανοίξει διάλογο με τους φορείς της περιοχής, αλλά και να θέσει τα κύρια και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο, σε δημόσια διαβούλευση!!!
Παρών από τους γνωστούς νυν αυτοδιοικητικούς ο κ. Σχετάκης, ο κ. Κατζουράκης, κ. Κουμάκης, κ. Καστανοπουλάκης, η Μάντυ Βαρουχάκη, ο κ. Χαιρετάκης και ο Σπύρος Μαυροδημητράκης.
Παρών και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σημανδηράκης, αλλά και ο πρώην αυτοδιοικητικός κ. Καλαιτζάκης!!! 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: