Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ..ΠΡΟΕΔΡΟΙ

Τα νέα για την λιμνοδεξαμενή Χρυσοσκαλίτισσας, είναι ευχάριστα, το έργο προχωράει...εγκρίνονται τα περιβαλλοντικά, η μελέτη αποκατάστασης της λ/ξ παραδόθηκε και πάμε για χρηματοδότηση και δημοπράτηση .... κι όλα αυτά με τις ευλογίες της Προεδρίας της Δημοκρατίας! Αυτό προέκυψε από το υπόμνημα που παράδωσαν δυο δικοί μας άνθρωποι και γνώστες της περιοχής και του προβλήματος, ο Μαρακάκης  Αντώνης Πρόεδρος του ΑΣΟΠ Ελαφονησίου και ο Αρετουλάκης Αντώνης μέλος του, που βραβεύτηκαν και σαν καλύτερος συνεταιρισμός του 2012 αλλά και  ο Αρετουλάκης σαν αγρότης της χρονιάς, ένα υπόμνημα που έκανε τον κ. Παπούλιας να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Τσαυταρή και να απαιτήσει να προχωρήσει το έργο!!
Μετά από αυτό ο συνεταιρισμός σκέφτεται σοβαρά να κάνει επίσημη πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έρθει εδώ για να δει την προσπάθεια τους από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: