Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Ο Κισαμικός κατά 99% το επόμενο παιχνίδι του θα το παίξει στο Μάλεμε ..και όχι επειδή θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Κισάμου, αλλά δεν πάει άλλο με αυτήν την κατάσταση αναμονής και το κρυφτούλι που επέλεξαν οι δικοί μας άνθρωποι να παίξουν. Δυστυχώς για άλλη μια φορά το γράφω...η Κίσαμος δεν κάνει τίποτα για τα παιδιά της εντελώς και ειδικά αυτή η δημοτική αρχή- και πες το όπως θέλετε, οικονομική κρίση, αμέλεια, αδιαφορία- ένα παραπάνω!!! 
Τα ίδια έγιναν και με το Θεοχαράκειο τα ίδια και με το γήπεδο...μια συνεχείς καθυστέρηση σε όλα τα θέματα αθλητισμού...... 
Θα ήταν βέβαια πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε, αν μάθουμε, τι είπε ο κ. Βουλγαράκης που επιθεώρησε το δημοτικό στάδιο όταν αντίκρισε τις κερκίδες.....κρίμα βέβαια που δεν ήταν εκεί αυτοί που έπρεπε!!!!
-Πάντως αν αυτό ήταν το σκεπτικό ορισμένων -αντικισαμιτών- να εξορίσουν την ομάδα από την Κίσαμο ...έ το κατάφεραν πρόσκαιρα.... 
Ας μάθουν όμως ότι στον μοναδικό αθλητικό χώρο, ολάκερης της Κισάμου, βρίσκονται καθημερινά 150 παιδιά ...αν δεν τα θέλουν εκεί, ας μας πουν που τα θέλουν να τα στέλνουμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: