Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ


...λέει το Flashnews και καθοδηγεί τους επισκέπτες προς Ελαφονήσι Βάθη αλλά και Έλος να πηγαίνουν από Ταυρωνίτη. Γράφει λοιπόν.....
Η διακοπή της κυκλοφορίας αρχίζει από τη Δευτέρα 4 – 2 – 2013.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών, η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει για έξι μήνες και θα παραταθεί εφόσον δυσμενείς καιρικές συνθήκες εμποδίσουν την πρόοδο του έργου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον τόπο του έργου μπορεί να γίνεται μέσω υπαρχόντων αγροτικών – δημοτικών δρόμων που παρακάμπτουν την θέση των έργων.
Η κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή της Κισάμου και του Βόρειου οδικού άξονα γενικότερα προς τις περιοχές Έλους – Βάθης – Ελαφονησίου κ.τ.λ. θα μπορεί να διεξάγεται μέσω του δρόμου Ταυρωνίτης – Κάντανος – Πλεμενιανά – Στροβλές – Μύλοι – Έλος – Βάθη και από το δρόμο Κίσαμος – Πλάτανος – Σφηνάρι – Βάθη.

Σα δεν ντρεπόμαστε ....ας ενημερώσουμε το Flashnews ότι υπάρχει δρόμος Καλουδιανά -Τοπόλια -Αγκυριάνης -Βλάτος- Ελος -Βάθη- Ελαφονήσι..... που είναι δημοτικός. Πιστεύω να ξυπνήσουν οι αρμόδιοι γιατί το έργο σίγουρα θα πάει παραπέρα οπότε πάει η τουριστική σεζόν....την έφαγε η ασχετοσύνη μας.... και οι περιφερειακοί δρόμοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: