Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΦΤΕΝΕΨΕ


«Η διαφθορά μειώθηκε κατά ποιότητα, δηλαδή έγινε πιο φτηνό το φακελάκι» είπε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, όταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να τον ενημερώσει για την ετήσια έκθεσή του, ο κ. Παπούλιας τον ρώτησε τι νέα υπάρχουν από το μέτωπο της διαφθοράς.
«Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση. Ευτυχώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δουλεύουν καλά» πρόσθεσε ο κ. Ρακιντζής, για να ακούσει το σχόλιο του Προέδρου ότι «και αυτό είναι καλό νέο».
«Πρέπει να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, γιατί στον πόλεμο της διαφθοράς τελικός κριτής είναι η Δικαιοσύνη. Χωρίς καλή λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να έχουμε καλά αποτελέσματα» συμπλήρωσε ο κ. Ρακιντζής, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους δικαστές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη, καθώς έχει συσσωρευτεί πολύς όγκος εκκρεμών υποθέσεων για να αντιμετωπισθεί η διαφθορά.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: