Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ....

Χωριά της Βουλγαρίας ζητούν να γίνουν ελληνικά για να γλιτώσουν από τη …διαφθορά! Μάλλον από αυτά τα χωριά θα έχουν έλθει τόσοι και τόσοι που έχουν μαζευτεί στην γειτονιά μας.....χαχαχχα! 
- Καλά θα μας τρελάνουν τα γειτονάκια μας.....μόνο να τα βλέπεις καταλαβαίνεις ότι μόνο την αρπαχτή έχουν στο μυαλό τους .....Μαζωχτές με Μερτσέντες και BMW καλά μην τρελαθούμε;
Πάντως μας δίνει κουράγιο και μια νότα αισιοδοξίας οτι υπάρχουν και χειρότερα μέρη από την Ελλαδίτσα μας.....Φαντάσου καταστάσεις που επικρατούν στην Βουλγαρία για να ονειρεύονται Ελλάδα που είναι στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων σαράντα ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: