Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ; ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ


Ο Δήμος Κισάμου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου μας, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, για τη μεγάλη επιτυχία της στην Δ΄ Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η επιτυχία αυτή γεμίζει με ενθουσιασμό το φίλαθλο κόσμο της Κισάμου και δημιουργεί προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Η επιτυχία αυτή, είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και μεγάλης προετοιμασίας, όλων των παραγόντων της ομάδας, του προέδρου της, του συμβουλίου, των ποδοσφαιριστών, του προπονητή αλλά και των φίλαθλων της Κισάμου που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα τους και την ενισχύουν με κάθε τρόπο. Ο Δήμος Κισάμου θα συνεχίσει να ενισχύει με κάθε τρόπο τον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ, θα στηρίξει όλες του της προσπάθειες τη νέα αγωνιστική περίοδο και καλεί τους Κισαμίτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα και να την ενισχύσουν με κάθε τρόπο για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Γιώργος Μυλωνάκης


......το βρήκα στο facebook.... και απορία μου πότε έγινε ΠΑΕ ο Κισαμικός και δεν το έμαθα; Ή μήπως την θέλουμε ΠΑΕ για να γλυτώσουμε τα δημοτικά δώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: