Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ


Σε μειώσεις 15% των μισθών των αιρετών και των δύο βαθμίδων, προχωρά η κυβέρνηση. Το συγκεκριμένο μέτρο συζητιόταν στο πλαίσιο των περικοπών ανά υπουργείο και τελικώς αποφασίστηκε να ενταχθεί στο συνολικό μέτρο για το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης. Έτσι λοιπόν στον δήμο μας οι μισθοί κατρακυλάνε στα επίπεδα:
Δήμαρχος        Από 3.162,28 σε 2.700,00
Αντιδήμαρχος  Από 1.581,14 σε 1.350,00
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  Από 1.686,55 σε 1.440,00
Βέβαια το ορθό θα ήταν να πληρώνεται μόνο ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι σαν καλοί εθελοντές του τόπου να εργάζονται τζάμπα...αλλά θα μου πείτε τώρα, βενζίνες και φθορές στα ελαστικά δεν καλύπτονται πλέον .. αφού οι περισσότεροι μένουν εκτός .... όπως πάνε τα πράγματα σε κάμποσο καιρό ούτε αντιδήμαρχος δεν θα θέλεις να γίνεις...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: