Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΦΤΩΧΕΙΑ......

Δυστυχώς και στην γειτονιά μας άρχισε να παρατηρείτε το φαινόμενο αυτό..... Κρεβάτι το παγκάκι της παιδικής χαράς η κουβέρτα διπλωμένη και η βαλίτσα -μια νάιλον τσάντα- κρεμασμένη από την αλμυρίκια. Δεν είναι μετανάστης άλλα μια άπορη Ελληνίδα.... δέσποτα μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτήν... 15 μέρες τώρα κοιμάται στα παγκάκια!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα αφου ειναι Ελληνιδα να την βοηθησουμε. Αν ηταν μεταναστης θα πηγαιναμε να δειρουμε που αφηνει την βρωμικη κουβερτα του πανω στο παγκακι της παιδικης χαρας οπου συχναζουν μικρα παιδια.

Χρυσή Αυγή είπε...

ΛΑΘΡΟμετανάστης θέλεις να πεις. Γιατί άλλο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και άλλο ΛΑΘΡΟ μετανάστης. Υποπτεύομαι πάντως ότι η συγκεκριμένη Ελληνίδα ούτε πουλάει το κορμί της, ούτε πουλάει πρέζα, ούτε σφάζει για 20 ευρώ...

Ανώνυμος είπε...

Το παραπανω σχολιο ανηκει σε ανθρωπο ο οποιος ειναι αξιος της μοιρας του!!!Πραγματικα ντρεπομαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι σαν τον παραπανω γυρω μου!!!Ευχομαι να μην βρεθει ποτε στη θεση αυτης της γυναικας για να μην νοιωσει στο πετσι του πως ειναι να ζει στο δρομο και να κοιμαται στο χορταρι σαν ζωο με χιλιους δυο κινδυνους γυρω του.Κυριε Γιαννη δεν πρεπει να ρωτατε τον Δεσποτα αν μπορει να κανει κατι αλλα πρεπει να το απαιτησετε!!Πως κανουν κατι για τοσους ξενους στο Καστελλι?Αλοιμονο και προτιμαμε τους αλλοδαπους απο τους συμπατριωτες μας!!!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πρώτε Ανώνυμε ... και πολύ ανήξερε αν ήταν λαθρομετανάστης θα πήγαινε στο πρώτο σπίτι που δεν μένει προσωρινά κανείς και θα το έκανε δικός της με το ζόρι.... παραδείγματα πολλά.
Όσο για το αν ήταν μετανάστης...έ και αυτή θα την βοηθούσαμε αφού έμενε εκεί και δεν πουλούσε νταηλίκι κατάληψης.... τελικά όπως αποδείχθηκε... είναι Ιταλίδα μένει 20 χρόνια στην Κρήτη και την βοηθήσανε πολλοί εκτός από σένα ..ανήξερε και άσχετε ανώνυμε.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Όλοι εσείς οι καλοθελητάδες που θέλετε να βοηθήσετε τα αδέλφια σας να περάσουν καλά στην Ελάντα καλό είναι να γράφετε και ένα ονοματάκι. Όχι τίποτα άλλο ..απλά για να μην μας το παίζετε το πρωί φιλεύσπλαχνοι και το βράδυ πατριώτες..ονοματάκι για να μην είναι τίποτα κρυφό.

Ανώνυμος είπε...

Θα βοηθήσουνε οι δεσπότες και τα δεσποτάκια , τα μέγαρα δεν χτίζονται με τα ψώμματα ...

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δεν ειπε να προτιμαμε τους αλλοδαπους απο τους συμπατριωτες μας. Το βασικο ειναι να μαθουμε να προτιμαμε τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας.