Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις -λόγω του νόμου που απαγορεύει τη δημοσιοποίησή τους 15 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης- εντάσσονται πλέον στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει κυρίως μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελική ευθεία προς τις κάλπες. Τα επιτελεία των κομμάτων επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα, επικαλούμενα μετρήσεις (υπαρκτές ή ακόμη και ανύπαρκτες), να δημιουργήσουν κλίμα μέσω διαρροών είτε στο διαδίκτυο είτε μέσω κομματικών στελεχών που δρουν μέσα σε μικρές τοπικές κοινωνίες. Το κάθε κόμμα, ανάλογα με τη στρατηγική που θεωρεί ότι το συμφέρει στην παρούσα χρονική στιγμή, προχωρεί σε αυτή τη διασπορά φημών, που στόχο έχει -σε κάθε περίπτωση- να συσπειρώσει τους πολίτες υπέρ του.
Και εμένα μου έστειλαν μια τέτοια...και αν είναι σωστή όπως την διαβάζω λέει ότι: τα δυο κόμματα έχουν ξεχωρίσει και πάνε στήθος με στήθος...το πρώτο κόμμα έχει 31%, όμως η έκπληξη είναι στο 3 κόμμα που θέλουμε δεν θέλουμε είναι η Χρυσή Αυγή, μάλιστα με ποσοστό πάνω από 10%.... οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν δεν τα καταφέρουν να κάνουν κυβέρνηση Ν.Δ ή Σύριζα....πόλεμος. Τώρα είναι φήμες εντάσσεται στον κομματικό πόλεμο θα το διαπιστώσουμε σε 4 μέρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: