Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ......


"Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά επτά αλλοδαποί είχαν μπει στο σπίτι μιας γυναίκας και… το είχαν κάνει δικό τους! Μάλιστα είχαν προκαλέσει και ζημιές.
Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ οι αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, ηλικίας από 18 έως 34 ετών.
Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι της 79χρονης γυναίκας, στην Ανάληψη Κέρκυρας, η οποία απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα." Γράφουν τα Κερκυραϊκά έντυπα.
-Τώρα το κατάλαβαν μάλλον, εμείς εδώ το έχουμε συνηθίσει χρόνια τώρα.... μάλιστα τώρα που θα βγει και το ΣΥΡΙΖΑ κάτι μου λέει ότι θα μας διώξουν και από τα κατοικημένα σπίτια μας! Αλήθεια τι γίνεται με την οικία Αννουσάκη...ούτε φωνή ούτε ακρόαση....καθημερινά περνώ και βλέπω και μπουγάδα απλωμένη στην αυλή του σπιτιού του ζωγράφου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: