Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ....

Ανέτοιμος ο Κισαμικός στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι δυσκολεύτηκε αφάνταστα στην πολύ καλή και νεανική ομάδα του Κρητικού Αστέρα. Σίγουρα οι δυνατότητες της ομάδος είναι τεράστιες ιδιαίτερα μετά τις τόσες προσθήκες καταξιωμένων ποδοσφαιριστών. Πάντως ο κόσμος ήταν εκεί και σίγουρα θα στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης αλλά και των ποδοσφαιριστών. Για την ιστορία ο Κισαμικός νίκησε με 2-1 στις καθυστερήσεις αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 82. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με 3 Κισαμίτες στην σύνθεση της και στην συνέχεια μπήκαν άλλοι 2. 
 Η άλλη ομάδα της πόλης, Θύελλα Κ. δεν τα κατάφερε ούτε και σε αυτό το παιχνίδι και ηττήθηκε με 2-1 ΔΑΑΟΧ , το γκολ της Θύελλας ο Σταθάκης στην εκπνοή του αγώνα!!
Τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων μας είναι το Σάββατο το ντέρμπι Κισσαμικός - Ακρίτας στις 16.00 και Κορωνίδα - Θύελλα Κ. την Κυριακή στον Αποκόρωνα στις 16.00.
Υ.Σ Η διοίκηση του Κισαμικού θέλει το πρωτάθλημα, αυτό φαίνεται και από τα χρήματα που ξόδευσε αλλά και από τους ποδοσφαιριστές που απόκτησε, φυσιολογικό είναι λοιπόν να περιμένει πολλά από όλους..όμως αν διαβάσετε τον Kosmos της πόλης, μια εφημερίδα που λίγοι ξέρουν στην πόλη μας, θα διαπιστώσετε πως νοιώθουν οι καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές όταν παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα (σελ 26). Όμως ας μην ξεχνάνε οτι είναι επαγγελματίες......

Δεν υπάρχουν σχόλια: