Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

BΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ......

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, οι καταγγελίες των πολιτών, για τις "εισπρακτικές εταιρείες", βρίσκουν θετική ανταπόκριση από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
Συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ζητάει από τις εισπρακτικές, να τις προσκομίσουν αναλυτικό αρχείο (από το μηχανογραφικό σύστημα) καταγραφής όλων των σχετικών, με την τηλεφωνική επικοινωνία των υπαλλήλων τους με τον καταναλωτή.....(Ονοματεπώνυμο), ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των αναπάντητων κλήσεων ή των κλήσεων με μήνυμα σε τηλεφωνητή.
Θυμίζουμε στους καταναλωτές ότι, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, βάσει Νομοθεσίας έχει την δυνατότητα αφού εξετάσει την καταγγελία των καταναλωτών και αφού διαπιστώσει παραβίαση των διατάξεων της ισχύουσας Νομοθεσίας "περί προστασίας των καταναλωτών) να επιβάλλει διοικητικό πρόστιμο, αλλά και ακόμα να προβεί στην ανάκληση της άδειας της Εισπρακτικής Εταιρείας.
Ένεκα των παραπάνω καλούμε τους καταναλωτές όταν νοιώσουν ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά τους, αλλά και όταν η όχληση των εισπρακτικών εταιρειών καθίσταται ανεπίτρεπτη (ενημέρωση προσώπων άλλων, εκβιαστική συμπεριφορά, όχληση μη επιτρεπτού ωραρίου κ.λ.π) να το καταγγέλλουν με κάθε πρόσφορο μέσο, απευθυνόμενοι στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ και στα τηλέφωνα 2821092666.

Δεν υπάρχουν σχόλια: