Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΟΗΤΟΙ BLOGGER ....

....και κακομαθημένοι δημοσιογράφοι
Διαβάζω στα Χανιώτικα νέα και στην στήλη που υπογράφει ο γνωστός μας πλέον ΑΕΣ....
"Ποιος θα περίμενε ότι μια επιστολή σε μια ιστοσελίδα θα έφερνε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε κατάσταση παράκρουσης; Το κατάφερε ο κ. Κρανιδιώτης, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς που οδηγούν τον πολιτικό λόγο στα άκρα. Βέβαια, το τι λέει σε μια ιστοσελίδα ένας «μπλόκερ» από τους τόσους ανόητους που λερώνουν τον χώρο, ελάχιστη έως μηδενική σημασία....."
Μάλιστα λοιπόν ανόητοι οι περισσότεροι bloggerς που λερώνουν τον χώρο....αλλά τους διαβάζει;

Άραγε ποιο χώρο εννοεί...μήπως και αυτός o χώρος είναι ιδιοκτησία κάποιου;
Στο διαδίκτυο υπάρχουν ελεύθερες φωνές, που όσο και να μην θέλει κάποιος να τις ακούσει τις ..αφουγκράζεται, δυστυχώς το αντίθετο συμβαίνει στις φυλλάδες που πάντα υπάρχει γραμμή και αρκετοί καθοδηγούμενοι κοντυλοφόροι!!!
Η προσπάθεια να μπουν όρια στο διαδίκτυο μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο σε πολλούς, αλλά μοιάζει να εξελίσσεται σε αγαπημένο σπορ διάφορων κυβερνήσεων και
ομάδων, τώρα μπήκαν και στο παιχνίδι ασήμαντοι σχολιαστές και ανύπαρκτοι δημοσιογραφίσκοι!!!
Ανόητοι, αόρατοι, μυστήριοι, επικίνδυνοι, γραφικοί,''μπλοκερς'' μας ονομάζουν, αλλά καιρός είναι να ''μπλοκάρουμε" την ηλιθιότητα, τη μιζέρια και την δημοσιογραφική αλητεία κάποιων.
Ας μην συμμορφωθούμε στις υποδείξεις λοιπόν και ας υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να κινούμαστε όχι καθοδηγούμενοι και με βάση τις σκοπιμότητες, αλλά ελεύθεροι με την αλήθεια και την πραγματικότητα! 

Πάρε θέση ..διευθυντή.....! Ή μήπως δεν το έχεις αντιληφθεί…;

Δεν υπάρχουν σχόλια: