Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ .... ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Σήμερα 1-9-2023  πρωινές ώρες παρουσία υποψηφίου τοπικού συμβούλου του συνδυασμό μας, σε χώρο εστίασης της Κισάμου, ο πρόεδρος της τοπικής  κοινότητας Δραπανιά κ. Αντώνης Κοκοτσάκης, ισχυρίστηκε δημόσια ότι εμείς «χρηματιζόμαστε από τον κ. Μυλωνάκη,  προκειμένου να ενισχύσουμε την παράταξή του, εάν χρειαστεί  στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν φήμες για αδυναμία συγκρότησης  ψηφοδελτίου και κατάρτισης συνδυασμού  από πλευράς μας, οι οποίες όπως είναι λογικό, έφτασαν στα αυτιά μας.
Επειδή τελικά οι φήμες αυτές δεν επαληθεύτηκαν και η παράταξη μας κατέθεσε νομίμως και εμπροθέσμως το ψηφοδέλτιο της, επιλέγουν κάποιοι χείριστους και επαίσχυντους τρόπους να αμαυρώσουν την προσπάθειά την οποία κάνουμε  για να έχουν οι Κισσαμίτες έναν Δήμο όπως τους αξίζει.
Εμείς όμως κλείνουμε τα αυτιά μας και αποστρέφουμε το βλέμμα μας από  αυτές τις μεθοδεύσεις και παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο και το όραμά μας, όμως δεν θα επιτρέψουμε άλλο τη λάσπη και τις αβάσιμες φήμες, που με ανέντιμο τρόπο κάποιοι προσπαθούν να διαδώσουν και να βλάψουν την ομάδα μας.
Δε χρηματιστήκαμε πότε, δε συμμετείχαμε ποτέ σε «συμμαχίες» ούτε δοσοληψίες και συναλλαγές και δεν θα συμμετέχουμε σε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των δημοτών της Κισάμου.
Συνιστούμε λοιπόν στην νυν και απερχόμενη Δημοτική Αρχή και όσους την απαρτίζουν, να συνεχίσουν να επικεντρώνονται στο πώς θα αναδείξουν το έργο που έγινε επί της θητείας τους, το οποίο παραμένει ανύπαρκτο, όπως αντιλαμβάνονται και οι πολίτες του τόπου.
Με καθαρή συνείδηση, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα δώσει στην Κίσσαμο όσα της αξίζουν και όσα στερείται τόσα χρόνια.
Υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου
Παρτσαλάκης Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: