Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

  Αγαπητοί  συνδημότες και συνδημότισσες. 
Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ» Θεοδώρου Σταθάκη, να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.
     Ονομάζομαι Αποστολάκη Μερόπη του Ανίκητου, σύζυγος Γεωργίου Κουφάκη και μητέρα τριών παιδιών.
     Σπούδασα στο ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Κοινωνικής Εργασία, και εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός, εδώ και 18 χρόνια, σε Θεραπευτήριο Χρονιών Παθήσεων της περιοχής μας. 
     Επίσης, έπειτα  από τη μακροχρόνια ενασχόληση μου, τόσο ως πρόεδρος και μέλος στους συλλόγους γονέων, όσο και σε πολιτιστικούς συλλόγους, είμαι βέβαιη ότι μπορώ να συμμετέχω και να προσφέρω στο τόπο μας.
      Ζητώ την στήριξη με την ψήφο σας, ώστε να μου δώσετε την ευκαιρία μέσα από την πολυδύναμη ομάδα, να βοηθήσω κι εγώ ενεργά, με όλες μου τις δυνατότητες, για να ομορφύνουμε και να εξελίξουμε τον υπέροχο τόπο μας.
«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ», που αξίζει περισσότερα, αξίζει καλύτερα!!
!

Δεν υπάρχουν σχόλια: