Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί  Συμπολίτες, 
Στις 7 Σεπτεμβρίου σας ανακοίνωσα ότι θα συμπορευτώ με την παράταξη "Μαζί για την Κίσσαμο" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταθάκη Θεόδωρο, δηλώνοντας παρών για το καλό του τόπου μας.
Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω τους άξονες της προσφοράς μου.
Τα πλαίσια και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα πεδία της Χωροταξίας, των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κισσάμου. 
Α. ΧΩΡΟΤΑΞIΑ 
Β. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Γ. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Η Κίσσαμος αλλάζει,  αναπτύσσεται κι εξελίσσεται. Ο Δήμος Κισσάμου όμως παράλληλα με την συνεχή ανάπτυξη του, οφείλει να κρατήσει την αυθεντικότητα και την αειφόρο ανάπτυξή του.
Σας καλώ να μας στηρίξετε στις επερχόμενες εκλογές, για να αλλάξουμε επιτέλους τα σημεία εκείνα που στερούν από το Δήμο μας την πρόοδο του!!
Μαζί για την Κίσσαμο!!
Νικηφόρος Καρεφυλλάκης – Πολιτικός Μηχανικός
υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: