Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΟΠΗΓΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΒ ΚΙΣΑΜΟΥ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής στο Σφακοπηγάδι Κισάμου
Η ΚΟΒ Κισσάμου του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής στο Σφακοπηγάδι Κισάμου, στο μνημείο του Παναγιώτη Κορναράκη (Κορνάρου), μέλος του Κ.Κ.Ε και αρχισυντάκτη του Ριζοσπάστη, που εκτελέστηκε μαζί με τους 200, την Κυριακή 7 Μάη 2023 στις 11 το πρωί.
Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης, Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων του ΚΚΕ.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά με αλφαβητική σειρά οι:
· Βασίλης Καρεφυλλάκης τραγούδι
· Γιάννης Κόχλερ τραγούδι
· Νίκος Μαργαριτάκης μπουζούκι, τραγούδι
· Γιάννης Χορευτάκης κιθάρα, τραγούδι
Το Γραφείο Τύπου της ΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: