Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΑΠΟΨΗ

 Το ΝΤΙΜΠΕΙΤ με όρους ποδοσφαιρικούς
Γράφει ο Μανώλης Ψωματάκης
ΝΔ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Έπαιξε παιχνίδι άμυνας ( και οι 11 παίκτες μπροστά από το τέρμα ). Δεν τον ενδιέφερε εάν χάσει το παιχνίδι αρκεί να κρατηθεί στην κορυφή. Καμία προσπάθεια για αντεπίθεση. Βασικό επιχείρημα, κάναμε λάθη αλλά είμαστε οι καλύτεροι
ΣΥΡΙΖΑ - ΤΣΙΠΡΑΣ
Έπαιξε παιχνίδι κέντρου με ισχυρή άμυνα και επιλεγμένες αντεπιθέσεις. Στόχος η σίγουρη και μοναδική εναλλακτική δύναμη. Βασικό επιχείρημα, την προηγούμενη φορά το παιχνίδι καθοριζόταν από εξωτερικούς παράγοντες, σήμερα το καθορίζουμε εμείς και θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Επιδιώκουμε να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και το ΠΑΣΟΚ το κύπελο για να συνεργαστούμε.
ΠΑΣΟΚ - ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Έπαιξε παιχνίδι κέντρου με ισχυρή άμυνα και μια αντεπίθεση ( για τις υποκλοπές ). Στόχος η καλύτερη περιφερειακή ομάδα. Βασικό επιχείρημα ξεχνάμε τα παλαιότερα λάθη και τώρα είμαστε αλλιώς.
ΚΚΕ - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Έπαιξε παιχνίδι εκτός γηπέδου. Με τη σιγουριά ότι παραμένει στην πρώτη κατηγορία και έχει τους δικούς του φιλάθλους, δεν τον ενδιέφερε να μπει στο παιχνίδι. Βασικός στόχος ότι εμείς είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους θα παίξουμε ξανά στο παιχνίδι όταν αλλάξει το ποδοσφαιρικό σκηνικό παγκόσμια
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Έπαιξε παιχνίδι παραμονής στη κατηγορία. Με μοναδικό στόχο να πείσει τους οπαδούς των ομάδων που είναι εκτός κατηγορίας να τον στηρίξουν για να παραμείνει στη κατηγορία. Ως χριστιανός ορθόδοξος ο Θεός είναι μεγάλος και για αυτό θα τους βοηθήσει.
ΜΕΡΑ 25 - ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Έπαιξε αλλοπρόσαλλο παιχνίδι, άλλη φορά ήταν στο γήπεδο και άλλη εκτός. Ο μοναδικός στόχος ήταν να παραμείνει στη κατηγορία. Η αγωνία του ήταν να πείσει τους φιλάθλους των ομάδων που είναι εντός και εκτός κατηγορίας να τον στηρίξουν. Η μοναδική αντεπίθεση ήταν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στη δήλωση του στους δημοσιογράφους.
Παρατήρηση: Θα δανειστώ ένα σχόλιο ενός φίλου. Το πρωτάθλημα δεν παίρνετε με μοναδικό όπλο την καλή άμυνα.
Όποιοι παρακολούθησαν τον αγώνα, μπορούν να αναφέρουν επιμέρους φάσεις, επιθέσεις, δοκάρια, κίτρινες κάρτες, γκολ.
Προσωπική μου άποψη γκολ μπήκαν ( ορισμένα μάλιστα κατευθείαν από τους διαιτητές - δημοσιογράφους ), δεν γνωρίζω εάν είναι αρκετά για να κερδηθεί το παιχνίδι από κάποια ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: