Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΣΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΠΑΖΑΡΙ» ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου έχοντας εδραιώσει την επιτυχημένη του παρουσία από το 2011 στην εκδήλωση «Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής», διοργάνωσε φέτος στις 14-04-23 με το Δήμο Κισάμου και την Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου την εκδήλωση προσθέτοντας περισσότερα στοιχεία πολιτιστικού χαρακτήρα τα οποία οργάνωσε και ανανέωσε σε μια πιο αναβαθμισμένη παρουσία τόσο σε εικόνα όσο και σε ουσία. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν, όλους όσους συμμετείχαν και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση και οργάνωση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χαρτζουλάκη Κωνσταντίνο για την παρουσίαση βοτάνων της περιοχής μας, τον κ. Δεικτάκη Παναγιώτη για τη γαστρονομική του παρουσίαση, τον κ. Σημαντηράκη Χρήστο για την παρουσίαση και προβολή του Γεωργαλίδικου αλόγου και τον κ. Παπαδάκη Γιάννη για την έκθεση φωτογραφίας με εικόνες της οδού Σκαλίδη από το παρελθόν. Όλοι προσκλήθηκαν και συμμετείχαν  στην εκδήλωση αφιλοκερδώς, με γνώμονα την αναβάθμιση της.
Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του συλλόγου μας Βεργεράκη Απόστολο και Κορακάκη Αντώνιο για την πολύωρη εργασία τοποθέτησης σκιάστρων στην οδό Σκαλίδη που θεωρούμε ότι προσδώσανε ένα πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. 
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ερυθρό Σταυρό για τη διαρκή του παρουσία από την αρχή έως το τέλος της εκδήλωσης.
Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: