Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ο Κώστας δεν χρειάζεται διαφήμιση αφού οτι και να κάνει ειναι για ενα ιερό σκοπό και τα τελευταία χρόνια ειναι ο καλύετρος πρεσβευτής της περιοχής μας. Πριν απο λίγες ωρες ξεκίνησε ένα αγώνα πολύ δύσκολο και επώδυνο φυσικά για το όνειρο του, που δν ειναι αλλο η βοήθεια σε όλα αυτά τα ατομα με ειδικές ανάγκες, και ιδιαίτερα προς το σχολείο της περιοχής μας το ΕΕΕΕ Κουτουφιανών. Αφού η πολιτεία δεν μπορεί να συνδράμει πλην της αυτοδιαφήμισης της σαν συνδιοργανώτρια, το κύριώς βάρος πέφτει σε αυτον, αλλά και σε εμας που είναι υποχρέωση μας να του συμπαρασταθούμε ηθικά. 

Όσοι δεν πρόλαβαν λοιπόν να πάνε στην εκκίνηση, μια βόλτα με τα πόδια, είναι ότι καλύτερο ώστε να του δώσουμε δύναμη να βγει νικητής και σ' αυτήν την υπερπροσπάθεια. Εξάλλου είναι ένας αγώνας 2 ημερών και όλοι προλαβαίνουμε.
Φυσικά πέρα από το φιλανθρωπικό έργο του Κώστα, σήμερα διεκδικεί και μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες με την προσπάθεια που θα κάνει, μαζί με τον κολλητό του Γεράσιμο Στυλιανακάκη, προσπαθώντας να διανύσει μια καθιρισμένη απόσταση σπρώχνοντας ταυτόχρονα το αναπηρικό καροτσάκι του φίλου του και όλα αυτά μέσα σε 24 ώρες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: