Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΥΣΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ 2021"

 
Τιμή για την Κισαμο, στην 4η Απονομή των Βραβείων Ανταποκριτών «ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ 2021» που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ Ελλάδος. Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στο Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, τιμήθηκαν Άνθρωποι των ΜΜΕ, εκπρόσωποι από ένας ευρύ επαγγελματικό φάσμα και φορείς που εκπέμπουν «Ευπρέπεια», με τις δράσεις τους. Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα και ο Κισαμίτης διπλωμάτης και πρωην διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών. Κ. Ροδουσάκης*.
Τα Βραβεία Ανταποκριτών «ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ 2021» απένειμαν ο Ακαδημαϊκός, Καθηγητής κ. Α. Καραμάνος, ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Κ. Τσουτσοπλίδης, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας των Ανταποκριτών κ.κ. Ε. Τσικνής και S. Yang.
«Οι τιμώμενοι θα μπορούσαν να είναι η προσωποποίηση της “Ευπρέπειας”. Γιατί με την Ποιότητά τους διαπαιδαγωγούν όλους εμάς. Ίσως έχουν συνειδητοποιήσει ότι από τη δική τους Ποιότητα θα μετρηθεί και η Ποιότητα ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Μήπως από την Ποιότητα των λόγω του Δημοσθένη και του Ισοκράτη δεν μετράμε την ποιότητα των Αθηναίων του 4ου αιώνα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Ανταποκριτών Διεθνών ΜΜΕ Ελλάδος, κ. Ε. Τσικνής.

* Κυριάκος Ροδουσάκης, Πρέσβυ ε.τ., για την Ευρέπειά του στην επί σειρά πολλών ετών διαδρομή του, τιμώντας την Ελλάδα από οποιαδήποτε θέση υπηρέτησε. Η ευπρεπής εφευρετικότητά του, για την ανάδειξη του Ελληνισμού, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νεώτερους διπλωμάτες και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: