Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΑΝΑ....

300 Ε πρόστιμο επέβαλε η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης στον ιδιοκτήτη της κατάστασης αυτής. 
Χύμα και δίχως να τον ενδιαφέρει πέταξε οτι είχε ο κήπος του τον τελευταίο χρόνο στο δρόμο δίπλα στους κάδους... Φυσικά δεν το έκανε αυτός, το έκανε ο εργάτης που έβαλε για να καθαρίσει. Όμως δικαιολογία, έβαλα τον Αλβανό ή τον Βούλγαρο να καθαρίσει και δεν ήξερα που τα πέταξε, δεν πρέπει πλέον να ευσταθεί, αφού .... υποχρέωση του ιδιοκτήτη ειναι να βρει που θα τα πετάξει, ο εργάτης του, αλλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση πως θα τα συσκευάσει... τα σκουπίδια.
Ένα τσιγαράκι αναμμένο θα καεί η γειτονιά, ένας δυνατός άνεμος θα τα σκορπίσει παντού. ούτε ειναι υποχρεωμένοι οι άνθρωποι τη καθαριότητας να τα μαζέψουν. Εδώ δεν προλαβαίνουν τα άλλα. Κατα την γνώμη μου και λίγα του έβαλε ...
Για άλλη μια φορά βέβαια ... φαίνεται πεντακάθαρα πως λείπουν απο την πόλη οι άνθρωποι της Δημοτικής κοινότητας, λείπουν αυτοί οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν για να βλέπουν αυτά και να τα διορθώνουν...δίχως πρόστιμο και παρεξηγήσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: