Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΗΜΑΤΑ ΚΟΚ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αδιαφορία και το χάλι της Ηρώων Πολυτεχνείου. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αστυνομική παρουσία και τα απογεύματα.... την ώρα δηλαδή που γυρίζουν οι χιλιάδες επισκέπτες απο τον Μπάλο, τη Φαλάσαρνα και όσους πάρουν το δυτικό δρόμο απο Λαφονήσι. Για πάνω απο δυο ώρες η κίνηση ειναι ίδια με τα πρωινά.... και αυτά τα απογεύματα τα ρυθμίζουν οι άνδρες του Α.Τ Κισάμου.
Φυσικά περισσότεροι απο ότι το πρωί σταματούν, είτε για να ψωνίσουν αν μένουν σε κοντινά ξενοδοχεία, είτε για φαγητό. Σταματούν όπου βρουν βέβαια δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία.... Εμείς στον μοναδικό μας δρόμο έχουμε το σύστημα "αλλάζει ο μήνας αλλάζουμε και πλευρά σταθμευσης" ... το ξέρουμε σαν ντόπιοι... οι επισκέπτες όμως πως θα το γνωρίζουν αφού λείπουν τα σήματα; 
Θέλουμε ένα δρόμο ελεύθερο και ένα άνθρωπο να εξηγεί αφού δεν έχει σήματα, γλωσσομαθή, τι ισχύει για αυτόν τον δρόμο. 
Ας βάλουμε λοιπόν 4-5 σήματα ακόμα ανα τακτά διαστήματα και φυσικά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου που ειναι οι ελεύθεροι δημοτικοί χώροι στάθμευσης... Μισές δουλείες όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: