Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 450.000 ε

Τις τελευταίες μέρες ορισμένες προσωπικές σελίδες στέλνουν το παρακάτω μήνυμα, στο F/B!!
- Γεια σας, με συγχωρείτε για αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας, μόλις είδα το προφίλ σας και σκέφτηκα ότι είστε το άτομο που χρειάζομαι. Με λίγα λόγια, με λένε Ν.Μ. ελληνικής καταγωγής και ζω στη Γαλλία. Πάσχω από μια σοβαρή ασθένεια που με καταδικάζει σε βέβαιο θάνατο, είναι ο καρκίνος του λαιμού, και έχω ένα ποσό 450.000 ευρώ που θα ήθελα να το δώσω σε έναν έμπιστο και έντιμο άνθρωπο για να το αξιοποιήσει σωστά.  Είμαι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης εισαγωγής κόκκινου λαδιού στη Γαλλία και έχασα τον άντρα μου πριν από 6 χρόνια, κάτι που με επηρέασε πολύ και δεν μπόρεσα να ξαναπαντρευτώ μέχρι σήμερα, δεν είχαμε παιδιά.  Θα ήθελα να δωρίσω αυτό το ποσό πριν από το θάνατό μου, έτσι ώστε οι μέρες μου να είναι μετρημένες λόγω έλλειψης αυτής της ασθένειας για την οποία δεν είχα θεραπεία, αλλά ένα ηρεμιστικό στη Γαλλία δεν θα ήθελε να μάθω τα υπόλοιπα. Θα ήθελα να μάθω αν σας ενδιαφέρει με δωρεά?

Το προφίλ ειναι αληθινό ... το μήνυμα είναι όμως ειναι spam και καλό ειναι να μην τσιμπήσετε ...απλά να ενημερώσετε τους φίλους σας που σας στέλνουν το μήνυμα οτι έχουν χακάρει τους λογαριασμούς τους...
Αν πάλι σας δελεάζει η δωρεά.... ορμάτε.. που ξέρετε μπορείτε ..να χάσετε και αυτά που έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: