Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Η ΜΑΜΑ ΠΑΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ....

 Η ΠΑΕ Χανιά εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτες τις ομάδες που διακρίθηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων.
Ανάμεσα στις ομάδες αυτές ειναι και ο Νέος Κισσαμικός (πρωταθλητής Β’ ΕΠΣΧ), που δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε ειναι στα μεγάλα σαλόνια... 
- Η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις ομάδες που κατέκτησαν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων:
Στο μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας και του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ, Νέο Κισσαμικό, για την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και την άνοδο για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία.

Φυσικά σαν κοντολαίμης να θυμίσω οτι μπορεί ο Νέο Κισσαμικός να ειναι πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία αλλά η ΠΑΕ Χανιά ειναι ο μεγάλος ΠΓΣ Κισσαμικός που μετακόμισε στην πρωτεύουσα για να σώσει το ποδόσφαιρο της πόλης των Χανίων που είχε βουλιάξει στα χρέη ... Πράγματα που μπορεί να πονάει πολλούς αλλά πρέπει να λέγονται κάθε τόσο για να μην τα ξεχνούν οι νεότεροι.
Εξάλλου όσο και να προσπαθεί η ΠΑΕ μητέρα... το ΠΓΣ Κισσαμικός δεν μπορεί να το αποβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: